Sr. Engineer

Zet je in voor milieutechnische- en energieprojecten in binnen- en buitenland!

Jouw verantwoordelijkheden als Senior Engineer 

Als Senior Engineer verzorg je technische studies en berekeningen voor diverse milieutechnische- en energieprojecten in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van afvalwaterzuiverings- en vergistingsinstallaties, waarbij de productie van groene energie (biogas) en het terugwinnen van nutriënten centraal staan. Je verwerkt een technologisch ontwerp tot een technisch ontwerp voor een installatie: PFD en P&ID. Je maakt berekeningen en specificatiedocumenten, vraagt offertes op en beoordeelt deze. Je stelt begrotingen op, werkt offertes uit, tekent P&ID, 2-D en 3-D en maakt projectdocumenten Hazop, CE, FAT, SAT, Punchlisten, bedienings- en onderhoudshandleidingen. Vanwege je ervaring verwachten we ook dat je minder ervaren engineers in het projectteam coacht en begeleidt. 

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We ontwikkelen innovatieve technologieën op het gebied van waterzuivering, duurzame energie en milieu. Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel. 

Wat vragen wij van jou?

• Je beschikt over een technische HBO of WO opleiding. (bijvoorbeeld Energie- en procestechnologie of Werktuigbouwkunde);

• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

• Goede kennis van de Engelse taal;

• Je bent woonachtig in de regio Zuid-West Nederland of grensgebied België.


Geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf?
Solliciteer dan via het formulier hieronder of neem contact op via vacatures@colsen.nl of 0114-311548.

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.