Werken bij Colsen

Bij Colsen werk je aan uitdagende projecten. Het ontwikkelen en/of bouwen van de nieuwste technieken vraagt het uiterste van onze mensen. Daarom besteden we veel aandacht aan individuele ontwikkeling. Door elkaars kennis te gebruiken, zijn we in staat te innoveren en behouden we onze toppositie in de MKB innovatielijst. We bieden een open en informele werkomgeving waar creativiteit en eigen initiatief worden gewaardeerd.

Onze cultuur

Colsen is een familiebedrijf en staat voor oplossingsgerichtheid, betrokkenheid, continuÏteit en innovatie. Daarbij staat collegialiteit centraal; we werken met korte lijnen. Tijdens de pauzes spelen we een potje tafeltennis, een collega die het zotte plan heeft opgevat om Parijs-Roubaix te gaan fietsen voorzien we ongevraagd van advies en op vrijdagmiddag drinken we een borrel in de tuin om het weekend in te luiden!

Jouw loopbaan

Wij bieden aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een uitdagend carrièreperspectief. Of je nu stagiair bent, starter of een ervaren professional: iedereen is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Door met collega’s te overleggen, samen te werken en de input van iedere collega op waarde te schatten, werken we met elkaar aan groei en ontwikkeling. Met de juiste drive en ambitie kun je een mooie groeicurve realiseren in onze veelzijdige organisatie. De toekomst ligt in jóuw handen!