Team Bodem van Colsen wordt ABO - Colsen Bodem


Wij zijn verheugd te informeren dat m.i.v. 24 februari 2022 het team Bodem van Colsen toe is getreden tot ABO-Milieuconsult B.V.! Deze toetreding zorgt ervoor dat het team Bodem van Colsen voortaan zal kunnen terugvallen op een ervaren groep collega’s, met meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van bodemonderzoek.

Door toe te treden tot ABO-Milieuconsult BV zijn we ervan overtuigd dat we onze huidige en toekomstige klanten nog beter, sneller en gerichter van dienst kunnen zijn. ABO-Milieuconsult B.V. heeft namelijk niet alleen een expertise in bodemonderzoek, maar ook in asbestonderzoek (inclusief asbestinventarisaties), archeologisch onderzoek, ecologisch onderzoek, energie- en BREEAM-studies, geotechnisch onderzoek, bemalingsadvies en milieukundig veldwerk.

De contactpersonen van Bodem bij ABO-Colsen Bodem blijven hetzelfde, zij zullen tevens kantoor blijven houden op onze locatie te Hulst. 

Voor onze dienstverlening in alle andere disciplines. zoals advies op het gebied van vergunningen, ruimtelijke ordening en milieutechnische oplossingen op het gebied van waterzuivering, nutriënten hergebruik en biomassaverwerking, verandert er niets, en kunt u als vanouds terecht bij de voor u vaste contactpersonen.

Wie is ABO-Milieuconsult BV?

ABO Milieuconsult BV is onderdeel van de ABO-Group, een beursgenoteerd ingenieursbureau met meer dan 500 medewerkers, gericht op geotechniek en milieu. Via haar afdelingen consultancy en testing & monitoring is ABO-Group aanwezig in België, Nederland en Frankrijk, alsook internationaal. Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten van ABO Milieuconsult BV, kunt u terecht op de website (www.abo-milieuconsult.nl).


Vragen?

Hebt u vragen hieromtrent, aarzel niet om ons te contacteren. Wij  staan u graag te woord.