Stageplaatsen Milieutechnologie

Werk jij mee aan de ontwikkeling van onze innovatieve & duurzame technologieën?

Vanaf februari 2023 hebben wij op ons kantoor in Hulst enkele meewerk of afstudeer stage plaatsten beschikbaar voor Bachelor/Master studenten richting  Bio-ingenieurswetenschappen, Chemische Technologie, Chemie, Watermanagement, Milieukunde of gelijkwaardig.

Onze opdrachten zijn divers. Binnen ons team technologie werk je b.v. aan een duurzame pilot installatie op het gebied van nutriëntenterugwinning of stel je een analyse protocol op. Je voert samples analyses uit in het lab, analyseert data en verwerkt deze in rapportages voor je eigen onderzoek en/of het projectteam. Daarmee wissel je dus werk op (nabije) locatie af met werken in het lab en achter je bureau en krijg je een goed beeld van onze organisatie en jouw werkgebied. In overleg kunnen we deze verder toespitsen naar gelang jouw opleidingsvereisten en persoonlijke interesse. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskosten in overleg.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een in Nederland geldig rijbewijs. We begrijpen dat de afstand naar het Zeeuws-Vlaamse Hulst niet altijd overbrugbaar is, daarom kan tijdelijke huisvestiging overleg geregeld worden. 

Meer weten over de beschikbare opdrachten? Contacteer ons snel via onderstaand formulier!

 

 

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.