Senior Technoloog

In overleg Hulst
Solliciteer direct

Word jij onze ervaren Senior Technoloog?

Jouw verantwoordelijkheden als senior technoloog

Als Senior Technoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van technologische ontwerpen voor de opdrachtgever. Hierbij gebruik je niet alleen bestaande technologieën, maar ontwikkel je ook nieuwe innovatieve technologieën. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering van onderzoeksprojecten in samenwerking met universiteiten en onze partners. 

Je hebt een goed analytisch vermogen en houdt de ontwikkelingen binnen het projectteam nauwlettend in de gaten. Door jouw ruime ervaring als technoloog weet je het team van technologen goed aan te sturen in het opstarten en opvolgen van de installaties. Je hebt een adviserende rol richting de opdrachtgever en weet deze adviezen te vertalen naar een oplossing op maat.

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve & duurzame technologieën op het gebied van water, duurzame energie en milieu.

Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde masteropleiding in de richting milieutechnologie (bio engineering) of afvalwaterbehandeling
  • Je hebt minimaal vijf jaar praktijkervaring met anaerobe/aerobe waterzuivering en/of biogasproductie
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en hebt ervaring met projectmatig werken
  • Je bent sociaal betrokken, zelfstandig en hebt doorzettingsvermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland of de omgeving Gent & Antwerpen.

Geïnteresseerd in deze functie?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Solliciteer dan snel  via het formulier hieronder of neem contact op met Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl of 0114-311548.

Vacature technoloog

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.