KAM Coördinator

Jouw verantwoordelijkheden als KAM Coördinator

Als KAM coördinator draag je zorg voor het kwaliteits-, arbo-, veiligheids- & milieubeleid binnen de organisatie. Je bent doelgericht bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, de kwaliteit van de processen en het verhogen van het bewustzijn ten aanzien van KAM zaken. Je bent aanspreekpunt voor de collega's, je beheert en bewaakt de toepassing van het kwaliteitsmanagement systeem en begeleidt interne en externe audits. Je adviseert en rapporteert aan het management over ontwikkelingen in jouw vakgebied en draagt een gedeelde verantwoordelijkheid als preventiemedewerker. Als solist in deze functie, maar onderdeel van het staf team, krijg je veel ruimte en zelfstandigheid.
 

Waarom werken bij Colsen?

Met vestigingen in Nederland, Spanje en Zuid-Afrika en een wereldwijd netwerk aan partners werk je samen met het team aan hetzelfde doel: klimaat en milieu impact maken met duurzame maatwerkoplossingen voor de opdrachtgever op het gebied van waterzuivering, biogasproductie en nutriënten terugwinning. De diversiteit van de projecten waaraan we werken is groot en dit zie je ook terugkomen in je werkzaamheden. Innovatie, out-of-the-box-denken en duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. We hebben een hands-on mentaliteit en een open-deur policy. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning, o.a. door maandelijkse borrels, personeelsuitjes, kaartavonden en een jaarlijkse pub quiz. 
 

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo of hbo opleiding en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent analytisch, daadkrachtig en kan goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
   

Dit bieden wij ook:

 • Een salaris tussen € 2.400,- en  € 4.580,- afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een winstdeelregeling;
 • 25 vakantiedagen bij full time dienstverband en optionele aankoop van extra dagen; 
 • Een pensioenregeling waarvan de bijdrage volledig door Colsen wordt betaald;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken en thuiswerkonkostenvergoeding;
 • Overige secundaire voorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, telefoon van de zaak, fietsplan.. 
 • Een innovatieve, informele & collegiale werksfeer in een organisatie welke actief bijdraagt aan een verbeterde klimaat & milieu impact.


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat Colsen jou kan bieden of over de functie inhoudelijk? We maken graag kennis! Reageer vandaag nog via het formulier hieronder of contacteer Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl voor meer informatie.

 

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.