HR Adviseur

24 - 32 Hulst
Solliciteer direct

Jouw verantwoordelijkheden als HR Adviseur
 

Als HR Adviseur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het ontwikkelen, evalueren, borgen en implementeren van het Colsen personeels- en organisatiebeleid voor het team werkzaam in Hulst, NL (+/- 30 FTE). Je fungeert als  sparringpartner voor directie en management en vertaalt de organisatie doelstellingen naar praktische HR instrumenten. Daar je solistisch werkzaam bent, komen strategische opzet en praktische uitvoering volledig samen. Dit is een generalistische functie waarin alle facetten van HRM terug komen en waar je met jouw specialisme een directe impact binnen de organisatie hebt!

Naast de dagdagelijkse werkzaamheden liggen er projectmatige uitdagingen in o.a. werving & selectie van nieuwe medewerkers i.c.m. werkgeversbranding,  het ontwikkelen van een nieuw onboardings plan, samenwerking met onze buitenlandse vestigingen en verdere digitalisatie van HRM data en analytics.
 

Waarom werken bij Colsen?
 

Met vestigingen in Nederland, Spanje en Zuid-Afrika en een wereldwijd netwerk aan partners werk je als onderdeel van het team samen aan hetzelfde doel: een duurzame maatwerkoplossing voor de opdrachtgever op het gebied van waterzuivering, biogasproductie en nutriënten terugwinning. Innovatie, out-of-the-box-denken en duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. We hebben een hands-on mentaliteit en een open-deur policy. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning, o.a. door maandelijkse borrels, personeelsuitjes, kaartavonden en een jaarlijkse pub quiz. 


Wat vragen wij van jou?
 

 • Je beschikt over een afgeronde bachelor opleiding richting HRM;
 • Ervaring in eenzelfde functie binnen een MKB bedrijf is een meerwaarde;
 • Je kunt goed draagvlak creëren, bent oplossingsgericht, analytisch & daadkrachtig;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Dit bieden wij ook:
 

 • Een maandsalaris tussen de € 3.000,- en € 5.200,- bruto op basis van 1 FTE afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een winstdeelregeling;
 • 25 vakantiedagen bij full time dienstverband en optionele aankoop van extra dagen; 
 • Een pensioenregeling waarvan de bijdrage volledig door Colsen wordt betaald;
 • Telefoon & laptop van de zaak;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken;
 • Een innovatieve, informele & collegiale werksfeer.
   


Geïnteresseerd in deze functie?

Reageer snel en stuur je CV via onderstaand formulier!
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Imre van Overloop via i.vanoverloop@colsen.nl.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.