Engineer

Van een technisch ontwerp naar een tastbaar product.

Jouw verantwoordelijkheden als project engineer

Als Project Engineer werk je samen met verschillende disciplines uit de technische sector aan duurzame totaaloplossingen voor de opdrachtgever. Binnen het team ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van engineeringsontwerpen en ben je nauw betrokken bij de uitwerking en oplevering van deze projecten in binnen- en buitenland.

Als engineer ben je een echte teamplayer, maar beschik je ook over een grote mate van inventieve zelfstandigheid. Je hebt niet alleen een technische achtergrond, maar weet deze kennis ook door te vertalen naar een tastbaar product. Dit maakt jou een allround technicus, die past binnen ons toonaangevend bedrijf. 

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van duurzame energie, milieu en waterbehandeling. Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel. 

Wat vragen we van jou? 

  • Je beschikt over een technische HBO opleiding. (bijvoorbeeld Energie- en procestechnologie of Wertuigbouwkunde)
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van AutoCAD Plant-3D is een pré
  • Je bent sociaal betrokken, zelfstandig en je hebt doorzettingsvermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Solliciteer dan via het formulier hieronder of neem contact op met Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl of 0114-311548.

Project planning Colsen

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.