Adviseur Vergunningen

32-40 Hulst
Solliciteer direct

Jouw verantwoordelijkheden als Adviseur Vergunningen:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, afstemmen en indienen van vergunningsaanvragen, alsmede het verlenen van nazorg aan de klant tijdens de implementatie- en uitvoeringsfase van de verleende vergunning. Tevens onderhoud je goed en veelvuldig contact met zowel onze klanten als de vergunningsverlener. Je stemt alle procedures met de verschillende proceduretijden af en geeft wettelijk en juridisch advies bij lopende projecten. Daarnaast beoordeel je afgegeven vergunningen en bewaak je voorschriften. Je stelt subsidieverzoeken op en houdt subsidieregelingen bij en daarnaast heb je affiniteit met actieve acquisitie plegen ten behoeve van de orderportefeuille van Colsen.

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van water, duurzame energie, milieu & advisering. Je wordt onderdeel van een enthousiast team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan afwisselende, uitdagende projecten. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO-opleiding MER of HBO Bestuurskunde en Overheidsmanagement, bij voorkeur gecombineerd met enige jaren relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van de huidige wetgeving op het gebied van water, milieu en ruimtelijke ordening
  • Je bent sociaal betrokken, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een goed analytisch vermogen


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Reageer dan snel via het formulier hieronder of contacteer voor meer inhoudelijke informatie Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl.

 

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.