Adviseur Vergunningen

32-40 Hulst
Solliciteer direct

Wegens groei zoeken we voor onze afdeling Advies een Adviseur Vergunningen (0.8 – 1.0 FTE)


Jouw verantwoordelijkheden als Adviseur Vergunningen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, afstemmen en indienen van vergunningsaanvragen, alsmede het verlenen van nazorg aan de klant tijdens de implementatie- en uitvoeringsfase van de verleende vergunning. Tevens onderhoud je goed en veelvuldig contact met zowel onze klanten als de vergunningsverlener. Je stemt alle procedures met de verschillende proceduretijden af en geeft wettelijk en juridisch advies bij lopende projecten. Daarnaast beoordeel je afgegeven vergunningen en bewaak je voorschriften. Je stelt subsidieverzoeken op en houdt subsidieregelingen bij. Daarnaast heb je affiniteit met actieve acquisitie plegen ten behoeve van de orderportefeuille van Colsen.
 

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van water, duurzame energie, milieu & advisering. De diversiteit van de projecten waaraan we werken is groot en dit zie je ook terugkomen in je werkzaamheden. Innovatie, out-of-the-box-denken en duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. We hebben een hands-on mentaliteit en een open-deur policy.  Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning, o.a. door maandelijkse borrels, personeelsuitjes, kaartavonden en een jaarlijkse pub quiz.
 

Hier herken jij jezelf in:

 • Je hebt een HBO-opleiding met een juridische achtergrond zoals MER of HBO Bestuurskunde en Overheidsmanagement, bij voorkeur gecombineerd met enige jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van de huidige wetgeving op het gebied van water, milieu en ruimtelijke ordening;
 • Je bent sociaal betrokken, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;


Dit bieden wij ook:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en  € 5.500,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een winstdeelregeling;
 • 25 vakantiedagen bij full time dienstverband en optionele aankoop van extra dagen; 
 • Een pensioenregeling waarvan de bijdrage volledig door Colsen wordt betaald;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken en thuiswerkonkostenvergoeding;
 • Overige secundaire voorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, telefoon van de zaak, fietsplan.. 
 • Een innovatieve, informele & collegiale werksfeer in een organisatie welke actief bijdraagt aan een verbeterde klimaat & milieu impact!


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Of wil je eerst meer weten wat deze functie inhoudt? Reageer dan snel en stuur je CV of bericht naar vacatures@colsen.nl. Ben je een starter en wil je je graag ontwikkelen in deze functie? Ook dan gaan we graag in gesprek! 

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.