Accountmanager

Ben jij onze commerciële relatiebouwer met een passie voor sales?

Verantwoordelijkheden van de Accountmanager

Als accountmanager ben je het gezicht van Colsen. Je draagt zorg voor de uitbreiding van de klantenportefeuille en onderhoudt contact met bestaande klanten in de F&B markt voor de regio West-Europa. Je bezoekt prospects en klanten vanuit een actieve acquisitie en vertaalt je opgedane kennis in een verkoopstrategie op maat. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject; van acquisitie tot het afsluiten van een contract en draagt zorg voor interne rapportage en contact met de verschillende afdelingen. Je bent op de hoogte van de marktontwikkeling binnen je industriële sector en volgt de bedrijfs-en productontwikkelingen van zowel je eigen organisatie als concurrenten op de voet. Je benut commerciële kansen en weet feilloos in te spelen op de behoefte van de klant.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO+ werk/denkniveau met een achtergrond in milieu, waterzuivering en/of schone technologie
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in de industriële sector (F&B)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent resultaatgericht
  • Je bent woonachtig in de regio Midden of Zuid-West Nederland en bereid te reizen
     

Waarom werken bij Colsen?

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van duurzame energie, milieu en waterbehandeling. Je wordt onderdeel van een ambitieuze organisatie, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel inclusief 25 vakantiedagen en een bedrijfsauto.


Geïnteresseerd in deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Solliciteer dan direct via het formulier onderaan de pagina of neem contact op met Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl of tel. 0114-311548.

Solliciteer direct

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: pdf doc docx.