Technisch Accountmanager

32-40 uur Hulst
Apply now

Ben jij onze commerciële relatiebouwer met een passie voor sales?

Verantwoordelijkheden van de Accountmanager

Als accountmanager ben je het gezicht van Colsen. Binnen het sales team draag je bij aan de ontwikkeling van de sales strategie en ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en het onderhouden van de klantenportefeuille in de F&B markt voor de regio West-Europa. Je verkoopt geen product, maar een duurzame oplossing op maat, waarbij je gebruik maakt van je technische kennis en inzicht om je commerciële strategie te bepalen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject: van acquisitie tot het afsluiten van een contract en werkt daarin nauw samen met het team van technologen en engineers. Je draagt zorg voor interne rapportage en houdt alle (interne) betrokkenen up-to-date. Je volgt de bedrijfs-en productontwikkelingen van zowel je eigen organisatie als concurrenten binnen de industriële sector op de voet en weet feilloos in te spelen op de behoefte van de klant.


Hier herken jij jezelf in:

 • Je beschikt over HBO+ werk/denkniveau met een technische achtergrond in milieu, waterzuivering en/of schone technologie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in de industriële sector (F&B);
 • Je bent klantgericht, daadkrachtig en sociaal; 
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent woonachtig in de regio Midden of Zuid-West Nederland en bereid te reizen (v.n.l. Benelux).


Waarom werken bij Colsen?

Met vestigingen in Nederland, Italië, Spanje en Zuid-Afrika en een wereldwijd netwerk aan partners werk je samen met het team aan hetzelfde doel: een duurzame maatwerkoplossing voor de opdrachtgever op het gebied van waterzuivering en nutriënten terugwinning. We hebben een hands-on mentaliteit en een open-deur policy. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning: maandelijkse borrels, personeelsuitjes, kaartavonden en een jaarlijkse pub quiz - maar ook het vieren van successen hoort erbij!


Dit bieden wij ook:

 • Een marktconform salaris met groeimogelijkheden afhankelijk van potentie en niveau;
 • Een winstdeelregeling;
 • 25 vakantiedagen bij full time dienstverband en mogelijkheid tot aankoop van flexdagen;
 • Een pensioenregeling waarvan de bijdrage volledig door Colsen wordt betaald;
 • Een bedrijfsauto;
 • Een innovatieve, informele & collegiale werksfeer.


Geïnteresseerd in deze functie?

We maken graag kennis! Reageer snel via het formulier hieronder, of neem voor meer informatie contact op met Imre van Overloop via vacatures@colsen.nl.


 

Apply now

One file only.
40 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx.